EK Water Blocks EK-Quantum Velocity² ILM Replacement - 1700

Výrobca: EK Water Blocks Obj. kód: 445084 Výrobné číslo: 3831109897737 EAN: 3831109897737 Dostupnosť: skladom do 7-10 dní (skladom u dodávateľa) Záručná doba: 24 mesiacov Recyklačný a autorský poplatok: 0,00 € s DPH s DPH / 0,00 € bez DPH bez DPH
Cena: 58,74 € bez DPH 70,49 € s DPH
EK-Quantum-Velocity2-ILM-Replacement-1700-mounting-front.jpg
EK-Quantum-Velocity2-ILM-Replacement-1700-Art2.jpg
EK-Quantum-Velocity2-ILM-Replacement-1700-Art1.jpg
EK-Quantum-Velocity2-ILM-Replacement-1700-TechDraw.jpg
Kliknutím na obrázok zväčšíte

Technické parametre

Názory a komentáre ( 0 )

EK Water Blocks EK-Quantum Velocity² ILM Replacement - 1700 nahrádza integrovaný zaťažovací mechanizmus základnej dosky (ILM) rámom, ktorý posilňuje štrukturálnu tuhosť socketu, základnej dosky a dokonca aj CPU. Používa sa na chladenie s klasickým, vodným blokom CPU EK-Quantum Velocity², nie s verziou vodného bloku pre priame chladenie jadra (direct die).

V dôsledku tvaru CPU a spôsobu, akým ILM drží CPU dole, sú CPU Intel 12. a 13. gen náchylné na deformáciu kvôli nerovnomernému tlaku. Tento kontaktný rám zabraňuje akejkoľvek deformácii alebo ohýbaniu CPU a okolia, čím sa zlepšuje účinnosť chladenia v dôsledku rovnomernejšieho tlaku vyvíjaného na CPU. Výsledkom je, že centrum, ktoré obsahuje zdroj tepla CPU, už nie je konkávne kvôli ohýbaniu, čo umožňuje zlepšený kontakt s chladičom.

Proces výmeny je pomerne jednoduchý a priamy, pretože na odstránenie ILM vyžaduje iba odskrutkovanie niekoľkých skrutiek. Nechanie CPU v zásuvke pri montáži tohto kontaktného rámca chráni piny pred náhodne spadnutými predmetmi do oblasti socketu a zničeniu pinov.

 

POZOR:

  • Pracuje iba s klasickými, vodnými blokmi EK-Quantum Velocity², nie s verziou vodného bloku pre priame chladenie jadra (direct die). Bloky pre priame chladenie jadra (direct die) majú svoj vlastný výmenný rám ILM, ktorý sa líši od tohto.
  • Vyvinutý v spolupráci Der8auer.
  • Vyrobené na základe licencie spoločnosti Thermal Grizzly.

 

VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE:

  • Tento produkt je exkluzívny pre 12. a 13. gen Intel CPU s ich IHS na mieste (nie direct die)

Názory a komentáre

Príspevkov:
Prispievať komentármi môžu len zaregistrovaní užívatelia. Zaregistrujte sa prosím. .