EK Water Blocks EK-Nucleus AIO CR360 Direct Die D-RGB - 1700

Výrobca: EK Water Blocks Obj. kód: 471297 Výrobné číslo: 3831109908334 EAN: 3831109908334 Dostupnosť: tovar na ceste (29.5.2024) Záručná doba: 24 mesiacov Recyklačný a autorský poplatok: 0,00 € s DPH s DPH / 0,00 € bez DPH bez DPH
Cena: 170,50 € bez DPH 204,60 € s DPH
EK-Nucleus-AIO-CR360-Direct-Die-D-RGB-1700-top.jpg
EK-Nucleus-AIO-CR360-Direct-Die-D-RGB-1700-Daisy-Chain-OmniLink-fullres.jpg
EK-Nucleus-AIO-CR360-Direct-Die-D-RGB-1700-Contact-Art4.jpg
EK-Nucleus-AIO-CR360-Direct-Die-D-RGB-1700-Covers_skull.jpg
EK-Nucleus-AIO-CR360-Direct-Die-D-RGB-1700-Covers.jpg
EK-Nucleus-AIO-CR360-Direct-Die-D-RGB-1700-Art3.jpg
EK-Nucleus-AIO-CR360-Direct-Die-D-RGB-1700-Art1.jpg
EK-Nucleus-AIO-CR360-Direct-Die-D-RGB-1700-Set.jpg
EK-Nucleus-AIO-CR360-Direct-Die-D-RGB-1700-TD1.jpg
EK-Nucleus-AIO-CR360-Direct-Die-D-RGB-1700-TD2.jpg
Kliknutím na obrázok zväčšíte

Technické parametre

Názory a komentáre ( 0 )

EK-Nucleus AIO CR360 Direct Die D-RGB - 1700 je vôbec prvé komplexné riešenie kvapalinového chladenia CPU pre procesory Intel® s päticou LGA 1700 s odstráneným IHS (po delide procesora). Ponúka jedinečnú lebku z brúseného hliníka na jednotke čerpadlo-blok a elegantné adresovateľné estetické RGB. Je navrhnutý tak, aby sa zmestil do väčšiny populárnych skriniek na súčasnom trhu, a je vybavený trojitou zostavou 120 mm ventilátorov s tenkým 360 mm radiátorom.

Toto jedinečné riešenie chladenia AIO prináša výhody priameho chladenia matrice viacerým nadšencom PC, keďže deliding bol vyhradený najmä pre aplikácie s vlastnou slučkou kvapalinového chladenia. Vyžadovalo si kompletnú zostavu vlastnej slučky, ktorá nebola cenovo dostupná alebo atraktívna pre každého používateľa. Uvedením najnovšieho modelu AIO prináša spoločnosť EK priame chladenie die na bežný trh. Direct Die AIO teraz zaručuje bezproblémový zážitok a cenovo výhodnejší vstup do priameho kvapalinového chladenia. Kľúčové prvky nového AIO, ako je jeho backplate a die-guard, boli vyvinuté spoločne s Der8auer, známym nemeckým overclockerom a priekopníkom v oblasti extrémneho chladenia CPU.

Jeho špeciálna kombinácia čerpadla a bloku obsahuje chladiacu dosku, ktorá je prispôsobená na chladenie procesorov Intel s päticou LGA 1700. Rovnako ako ostatné počítače EK Nucleus AIO, aj toto najnovšie riešenie ponúka špičkový chladiaci výkon v elegantnej, kompaktnej jednotke, ktorá zaručuje nulovú údržbu.

Lebka z brúseného hliníka s elegantným kruhom LED osvetlenia, ktoré presvitá, pôsobí agresívne, ale zároveň dospelým dojmom. Alternatívny kryt z brúseného hliníka je tiež vybavený kruhom LED, ale má minimalistickejší vzhľad. Vrchná časť umožňuje zmeniť orientáciu odznaku D-RGB EK bez ohľadu na to, ktorým smerom je chladič nainštalovaný. Orientáciu je možné meniť v 90° krokoch, takže ak je chladič nainštalovaný hore nohami, otočte ho o 180°, aby sa logo zobrazilo na pravej strane. Bez ohľadu na uhol potrebný na inštaláciu AIO bude vždy ponúkať čistú a zarovnanú estetiku.

Tento chladič AIO je vybavený exkluzívnym chladiacim mechanizmom s priamym napájaním, ktorý je špecifický pre socket LGA 1700. Použitie tohto produktu si vyžaduje odstránenie IHS procesora, čo sa populárne nazýva Delid. Výhodou tohto procesu je odstránenie celej vrstvy tepelného prenosu z matrice procesora na IHS, čo má za následok výrazné zníženie celkových teplôt a menší tepelný rozdiel medzi jadrami procesora.

Prispôsobte si systém všetko v jednom tak, aby zodpovedal vašej zostave, vďaka plne adresovateľným svetelným efektom RGB. Tento uzavretý kvapalinový chladič CPU ponúka riešenie plug-and-play s efektom osvetlenia D-RGB podobným ventilátoru okolo hornej časti čerpadla pre všetkých, ktorí hľadajú dokonalú estetiku RGB AIO.

Tento produkt je kompatibilný s obľúbenými technológiami synchronizácie RGB od všetkých hlavných výrobcov základných dosiek. Označenie šípky na 3-pinovom konektore LED je potrebné zarovnať s označením +5V na adresovateľnom headeri RGB (D-RGB). EK-Nucleus AIO CR360 Direct Die D-RGB - 1700 sa dodáva s predinštalovanými zosilnenými gumovými hadičkami s puzdrom, ktoré majú teraz jemnejšie závity. Príslušenstvo je v mieste spojenia hadičiek a chladiča prekryté estetickým čiernym krytom chladiča, ktorý zabezpečuje elegantný dizajn a spláchnutú líniu s pridanými ventilátormi. Vylepšená poloha otočných kovaní na druhej strane, ktoré sú teraz umiestnené vedľa seba, umožňuje inštaláciu EK-Nucleus AIO aj v tých najtesnejších priestoroch. Na hadicu sa pridáva jemný obal, ktorý obohacuje vzhľad hadice a dodatočne chráni vnútornú hadicu ako ďalšia vrstva.

Ventilátory EK-Loop FPT umožňujú reťazové zapojenie prostredníctvom technológie EK-OmniLink, aby sa znížil počet káblov a počet headerov, ktoré je potrebné použiť na základnej doske alebo riadiacej jednotke ventilátora. EK-OmniLink - umožňuje reťazové zapojenie viacerých ventilátorov, čím sa znižuje neporiadok v kábloch a výrazne uľahčuje správa káblov. Ekosystém prepojení Omni-Link sa v blízkej budúcnosti výrazne rozšíri, čo umožní používateľom získať ďalšie výhody. Medzi produktmi využíva 8-pinové konektory Micro-fit. Konštrukcia EK-OmniLink rieši problémy s neporiadkom v kábloch zjednotením pripojenia viacerých ventilátorov na jeden konektor PWM a D-RGB a zároveň zachováva plnú flexibilitu, ak chce používateľ odstrániť jeden ventilátor z reťazca. Ventilátor EK-Loop Fan FPT 120 D-RGB je 120 mm ventilátor počítačového chladenia s vysokým statickým tlakom, ktorý bol navrhnutý a skonštruovaný predovšetkým pre najvýkonnejšie počítačové systémy kvapalinového chladenia. Ventilátory FPT majú celorámovú konštrukciu, ktorá zabraňuje úniku vzduchu mimo rámu, čím sa dosahuje lepší statický tlak.

Poniklovaná medená chladiaca doska, ktorá sa dotýka matrice CPU, je vyrobená z poniklovanej medi, aby sa zabezpečila kompatibilita s tekutým kovom. Má hustú vrstvu mikrofínov, ktoré zvyšujú plochu tepelného prenosu medzi základňou a chladiacou kvapalinou, čím zabezpečujú bezkonkurenčné chladenie. Tento AIO má hliníkovú bočnú dosku umiestnenú na sústruhu a časť povrchu panelu je opracovaná tak, aby zostala lesklá zliatina.

  • Rozmery radiátora: 400 x 124 x 27 mm
  • Materiál radiátora: Hliník
  • Kompatibilita ventilátora: 120 mm
  • Materiál chladiacej dosky: Materiál: poniklovaná meď
  • Rozmery čerpadlovej jednotky: 82 x 63 x 61,6 mm
  • Materiál jednotky čerpadla: Materiál: kryt ABS, horný krúžok ABS
  • Rozsah otáčok čerpadla: 3100 OTÁČOK ZA MINÚTU ± 10 %.
  • Rozsah PWM čerpadla: 20 - 100
  • Typ RGB jednotky čerpadla: 5V digitálna (adresovateľná)
  • Vývody: Dĺžka kábla čerpadla RGB: 500 mm
  • Materiál kábla: Materiál: veľmi nízka odparovacia guma s nylonovým opletením
  • Dĺžka kábla: 400 mm
  • Rozmery ventilátora: 120 x 120 x 25 mm
  • Rozsah otáčok ventilátora: 550 - 2300 ± 10%
  • Hlučnosť ventilátora: 36 dB (pri maximálnych otáčkach)
  • Prietok vzduchu ventilátora: 72 CFM = 122,33 m³/h (pri maximálnej rýchlosti)
  • Typ ventilátora RGB: (adresovateľný) Rozmiestnenie vývodov: 5V digitálny (adresovateľný) 5V, D, prázdny, zem
  • 4-pinový PWM Header pre prevádzku čerpadla a ventilátora
  • 3-pinový adresovateľný 5V D-RGB header
  • Balenie:
    EK-Nucleus AIO CR360 Direct Die D-RGB - 1700
    EK-FPT FAN 120 D-RGB Full Pressure Technology Fan (3x)
    Prídavný kryt z brúseného hliníka
    Penový ochranný kryt
    Kontaktný rám
    Zadná doska
    Tekutý kov Grizzly Conductonaut
    Montážna súprava
    Nástroje
    Užívateľská príručka
  • Kompatibilita Socketov: Intel Sockets LGA: 1700

 

UPOZORNENIE:
  • Tento chladič AIO je vybavený exkluzívnym chladiacim mechanizmom s priamym chladením, ktorý je špecifický pre socket LGA 1700. Použitie tohto produktu si vyžaduje odstránenie IHS procesora, proces ľudovo nazývaný Delid. Výhodou tohto procesu je odstránenie celej vrstvy tepelného prenosu z matrice procesora na IHS, čo má za následok výrazné zníženie celkových teplôt a menší tepelný rozdiel medzi jadrami procesora.
  • Delidding procesora ruší jeho záruku Intel®. Delid znamená veľmi riskantnú úpravu CPU a môže mať za následok poškodenie procesora.
  • Spoločnosť EK odporúča používať svoj vlastný nástroj na delid.

Názory a komentáre

Príspevkov:
Prispievať komentármi môžu len zaregistrovaní užívatelia. Zaregistrujte sa prosím. .