EK Water Blocks EK-Pro QDC Kit 2xP360 1xSP5 2xRTX 4090

Výrobca: EK Water Blocks Obj. kód: 469836 Výrobné číslo: 3831109911556 EAN: 3831109911556 Dostupnosť: na objednávku Záručná doba: 24 mesiacov Recyklačný a autorský poplatok: 0,00 € s DPH s DPH / 0,00 € bez DPH bez DPH
Cena: 1 672,18 € bez DPH 2 006,62 € s DPH
EK-Pro-GPU-WB-AMP-Trinity-RTX-4090-Rack-Nickel+Inox-front.jpg
EK-Pro-CPU-WB-SP5-Nickel+Inox-front.jpg
EK-Quantum-Surface-P360M-black.jpg
EK-Pro-Pump-Reservoir-Manifold-X6-D5-Acetal-2.jpg
ek-pro-quick-disconnect-manifold-2cpu-2gpu-kit-female-stand-front.jpg
ek-pro-quick-disconnect-manifold-2cpu-2gpu-kit-male-stand.jpg
EK-Pro-Tubing-10-17mm-Reinforced-EPDM-1m-Black-text.jpg
EK-Pro-G1-4-Barb-Fitting-10mm-Nickel.jpg
EK-Pro-Clamp-10-17-side-2-V2.jpg
EK-Loop-Leak-Tester-Flex-set.jpg
EK-Loop-Filling-Bottle.jpg
EK-Loop-Fan-FPT-120-Black-(550-2300rpm)-fan.jpg
EK-CryoFuel-Clear-(Premix-1000mL)-1.jpg
EK-Cable-Y-Splitter-3-Fan-PWM-10cm.jpg
Kliknutím na obrázok zväčšíte

Technické parametre

Názory a komentáre ( 0 )

Súprava EK-Pro QDC Kit 2xP360 1xSP5 2×RTX 4090 je súprava podnikovej triedy, ktorá obsahuje všetko, čo používateľ potrebuje na kvapalinové chladenie procesora AMD® so socketom SP5 a dvoch grafických procesorov Zotac® RTX™ 4090 AMP alebo Trinity. Dodáva sa so všetkými potrebnými komponentmi vlastnej slučky - chladičom, ventilátormi, čerpadlom, nádržou, rozdeľovačom, rýchlospojkami, príslušenstvom a hadičkami. Rovnako ako rozdeľovače, testery tesnosti a dokonca aj plniace fľaše. Disponovanie všetkými súčiastkami potrebnými pre vlastnú slučku kvapalinového chladenia zameranú na konkrétnu päticu a GPU umožňuje vynaložiť minimálne úsilie pri dosahovaní skvelých tepelných výsledkov.

EK-Pro CPU WB SP5 Ni + Acetal - Tento vodný blok je vybavený celkom 3 štandardnými portami so závitom G1/4″ umiestnenými na hornej strane vodného bloku a je určený pre pracovné stanice a vyššie serverové stojany.

EK-Pro GPU WB AMP/Trinity RTX 4090 Rack - Nikel + Inox - Toto je vysoko výkonný celokrytý vodný blok pre grafické karty Zotac AMP a Trinity Nvidia RTX™ 4090. Bol špeciálne navrhnutý tak, aby celá zostava GPU a vodného bloku bola čo najtenšia a efektívne zaberala len jeden slot PCIe na šírku. Vodný blok je vybavený terminálom v štýle racku, čím sa výrazne znižuje výška zostavy a zvyšuje sa jej kompatibilita so šasi.

EK-Quantum Surface P360M - čierny - S hrúbkou 44 mm sú to univerzálne chladiče s nízkou hlučnosťou a vysokým výkonom. Sú vybavené štyrmi pripojovacími otvormi so závitom G1/4" a ďalším piatym otvorom G1/4" na koncovej nádrži, ktorý možno použiť na vypúšťanie slučky a odvzdušňovanie.

Chladič je vybavený šestnástimi medenými rúrkami so šírkou 2 mm, ktoré sa tiahnu po celej jeho dĺžke a zabezpečujú optimálny prietok chladiacej kvapaliny. Vysokokvalitné neohybné medené rebrá, ktoré sa môžu pochváliť hustotou 18 FPI, dosahujú dokonalú rovnováhu medzi tepelným prenosom a odporom vzduchu, čo zaručuje optimálny výkon aj pri nízkych otáčkach ventilátora. V záujme maximalizácie chladenia môžu používatelia využiť nastavenie Push/Pull. Za zmienku stojí, že chladič EK-Quantum Surface P získal ocenenie "Highly Recommended" od spoločnosti TechPowerUp.

EK-Pro Pump Reservoir Manifold X6 D5 - Acetal - Ide o produkt 3 v 1, ktorý funguje ako čerpadlo, nádrž a rozdeľovač. X6 v názve označuje počet komponentov, ktoré môže priamo pripojiť ako rozdeľovač, a D5 označuje jedno čerpadlo D5, ktoré tlačí kvapalinu okolo slučky.

Túto kombinovanú jednotku je možné namontovať do skrine mnohými rôznymi spôsobmi. EK-Pro Pump Reservoir Manifold X6 D5 má závity M4 na strane protiľahlej k portom a na zadnej strane, čo umožňuje veľa možností montáže, znásobené držiakom s rozstupom otvorov pre montáž 120 mm ventilátora (105 mm). K dispozícii je ohromujúcich 14 portov G1/4″, z ktorých dva slúžia ako vyhradené plniace a vypúšťacie porty.

EK-Loop FPT 120 - čierny (550-2300 ot./min.) - Tieto 120 mm adresovateľné RGB ventilátory chladenia počítačov s vysokým statickým tlakom sú špeciálne navrhnuté na chladenie radiátorov a poskytujú nízky hluk pri optimálnom chladiacom výkone. Fluidné dynamické ložiská zabezpečujú dlhú životnosť a tichú prevádzku počas scenárov s nízkou spotrebou energie, zatiaľ čo presná PWM umožňuje výkon na požiadanie.

Technológia Full Pressure Technology (FPT) využíva celorámovú konštrukciu, ktorá úplne utesňuje chladič a zabraňuje úniku vzduchu. Okrem toho technológia OmniLink umožňuje jednoduché reťazové zapojenie ventilátora a čerpadla jedným káblom.

EK-CryoFuel Clear (koncentrát 100 ml) rev.2. - čistá, netoxická chladiaca kvapalina založená na patentovanej chemickej receptúre, ktorá zabraňuje tvorbe akýchkoľvek usadenín v kvapalnom chladiacom okruhu. Koncentrát s objemom 100 ml sa má zmiešať s destilovanou vodou v pomere 1:9, aby vznikol 1 l chladiacej kvapaliny pripravenej na použitie. Na uľahčenie miešania koncentrátu s destilovanou vodou spoločnosť EK odporúča používať plniacu fľašu, ktorá je súčasťou balenia.

CPC QDC - Rýchlospojky CPC bez kvapkania (QDC) sú vyrobené z mimoriadne odolného PPSU a sú kompatibilné s väčšinou štandardných priemyselných chladiacich kvapalín a materiálov chladiacich slučiek. Vďaka kvalitnému mazaniu ventilových mechanizmov a pružinám z nehrdzavejúcej ocele podporujú široký rozsah prevádzkových teplôt a zabezpečia bezproblémovú prevádzku až do 10 000 cyklov. O-krúžky a tesnenia EPDM zabezpečujú dlhú životnosť bez úniku.  V tejto súprave sa ich dodáva 6.

EK-Pro G1/4 tvarovka s tŕňom 10 mm - nikel - Súprava obsahuje 14 tvaroviek s tŕňom na mäkké rúrky určených na použitie s flexibilnými mäkkými rúrkami, ako sú PVC, EPDM, Norprene, silikón alebo akýkoľvek iný typ kompatibilných flexibilných rúrok. Tento výrobok je vysokoprietokové tŕňové spojenie a pre čo najbezpečnejšiu prevádzku sa odporúča používať s hadicovými svorkami alebo podobnými náhradami. Je vyrobená z poniklovanej CNC opracovanej mosadze s vysokokvalitnými O-krúžkami.

EK-Pro Clamp 10/17 - 20 Pack - Ide o sadu dvadsiatich hadicových svoriek, ktoré sa používajú v spojení s ostnatými tvarovkami a mäkkými hadicami s vonkajším priemerom (OD) od 15 do 17 mm.

Objímky EK-Pro sú vyrobené z nízkouhlíkových oceľových plechov valcovaných za tepla, ktoré sa vyznačujú vynikajúcou tvárnosťou.

EK-Pro Hadice 10/17 mm zosilnené EPDM 1 m - čierne - Súprava obsahuje 4 metre vysokokvalitných priemyselných zosilnených EPDM gumových rúrok v matnej čiernej farbe. Táto odolná matná čierna hadička je navrhnutá tak, aby odolávala náročným podmienkam veľmi dlhý čas. Ponúka skutočne výnimočnú životnosť, pretože dokáže dlhé roky odolávať UV žiareniu, ozónu a pôsobeniu tepla, pričom jej hrubé gumové steny zabraňujú odparovaniu chladiacej kvapaliny.

EK-Loop Leak Tester Flex - jednoduchý nástroj, ktorý sa používa na testovanie netesností slučky. Je to veľmi bezpečný a rýchly spôsob kontroly a prevencie nežiaducich únikov.

EK-Cable Y-Splitter 3-Fan PWM (10 cm) - rozdeľovací kábel, ktorý umožňuje pripojiť až 3 ventilátory k jednému zdrojovému headeru.

Skladacia plniaca fľaša - veľmi pohodlná na miešanie koncentrátov EK-CryoFuel s destilovanou vodou.Teleskopická rúrka plniacej fľaše dosiahne aj na tie najvzdialenejšie a najpreplnenejšie plniace otvory.

Súprava sa ľahko inštaluje, používa a udržiava. Každú položku tejto súpravy je možné zakúpiť samostatne.Bližší popis a špecifikácie jednotlivých položiek nájdete v internetovom obchode EK.Väčšina komponentov bola vopred zmontovaná, čo vedie k rýchlemu a bezbolestnému postupu inštalácie. Po inštalácii je táto súprava úplným riešením vlastnej slučky. Možno ju rozšíriť o ďalšie vodné bloky a komponenty, ako sú napríklad ďalšie radiátory alebo bloky GPU.

Táto súprava vodného chladenia je kompatibilná s týmito procesorovými päticami AMD: AMD SP5

Táto súprava vodného chladenia je kompatibilná s nasledujúcimi grafickými procesormi NVIDIA: Zotac AMP alebo Trinity RTX 4090

 

  • Balenie (Názov výrobku a  počet ks):

EK-Pro CPU WB SP5 Ni + Acetal 1

EK-Pro GPU WB AMP/Trinity RTX 4090 Rack - Nikel + Inox 2

EK-Pro Rozdeľovač zásobníka čerpadla X6 D5 - Acetal 1

EK-Quantum Surface P360 - Black Edition 2

EK-Pro G1/4 Barb Fitting 10mm - Nikel 14

EK-Pro Svorka 10/17 - 20 balenie 1

EK-Pro hadica 10/17mm zosilnená EPDM 1m - čierna 4

CPC QDC M G1/4 (PLQ4D47004BLU) 6

CPC QDC F hrot 10 mm (PLQ4D17006BLU) 6

Ventilátor EK-Loop FPT 120 - čierny (550-2300 ot./min) 6

EK-Kábel Y-rozdeľovač 3-ventilátor PWM (10cm) 2

EK-CryoFuel Clear (Premix 1000ml) 2

Plniaca fľaša (1000 ml) 1

EK-Loop Tester netesností Flex 1

Názory a komentáre

Príspevkov:
Prispievať komentármi môžu len zaregistrovaní užívatelia. Zaregistrujte sa prosím. .